Gemeente De Panne

Miss Elegantie 2017

Wie wordt Miss Elegantie 2017?

 

Wat houdt de verkiezing van Miss Elegantie 2017 in?

De finalistes komen na een rondrit in glamoureuze oldtimers aan op de Leopold I Esplanade, waar de verkiezingsshow doorgaat. De show bestaat uit de voorstelling van de 20 finalistes, afgewisseld met verschillende modedefilés en spetterende dansacts! Een professionele jury beoordeelt de kandidates, waarna de winnares ’s avonds bekend gemaakt wordt tijdens de Beach Party.

Prijzenpot:
Er is een uitgebreide prijzenpot in samenwerking met de handelaars van De Panne en andere sponsors, met prijzen voor alle finalistes!
Leuk extraatje:
De winnares van de verkiezing Miss Elegantie 2017 wint een Crown Card voor Miss België 2018. Zij mag dus rechtstreeks naar de nationale preselectie!

 

Miss Elegantie 2016 – Maithé Rivera Armayones:
Maithé Rivera Armayones werd op 6 augustus 2016 tot Miss Elegantie 2016 gekroond. Ze geniet volop van haar taak als ambassadrice van De Panne en is aanwezig op heel wat evenementen. Maithé opende samen met de burgemeester onze gezellige kerstmarkt, zal tijdens de 3-daagse De Panne-Koksijde aanwezig zijn voor het geven van het startshot en uitreiken van de bloemen aan de renners, en er staan nog tal van fotoshoots en opdrachten op het programma! Miss Elegantie 2016 won naast het kroontje, een scooter en een luxueus prijzenpakket ook een wildcard voor de finale van Miss België 2017! Op 14 januari 2017 schitterde Maithé tussen alle andere finalisten tijdens deze grote verkiezingsshow. Ze eindigde op een prachtige 6de plaats als 5de eredame van Miss België Romanie Schotte. Proficiat Maithé!

 

Promotie voeren tijdens het evenement?

Handelaars met interesse om te sponsoren kunnen contact opnemen met Toerisme De Panne en vrijblijvend het partnershipdossier verkrijgen.

Toerisme De Panne
Zeelaan 21
8660 De Panne
058 42 18 18
toerisme@depanne.be