Gemeente De Panne

Activiteiten : Alle evenementen

UiT in De Panne
Hier vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in De Panne.
Voor groot en klein, er valt altijd wel iets te beleven!
 • Alle activiteiten

Wordt verwacht

 • Wandeling naar het oorlogsverleden en bezoek Museum WOII in de Cabourduinen

  Wandeling naar het oorlogsverleden en bezoek Museum WOII in de Cabourduinen

  op za 24 nov
  Museum Cabour WO II & 2/4 Lansiers
 • Snuffeltocht naar zeewieren

  Snuffeltocht naar zeewieren

  op zo 25 nov
  Monument Leopold I

  Niemand kijkt naar mij... Ik ben tenslotte maar een bruinachtige lange sliert tussen mooi gekleurde nonnetjes, zaagjes met een parelmoeren binnenzijde en heel veel 'messen'. De meeste mensen geloven zelfs niet dat ik– of liever mijn gekweekt neefje of nichtje - eetbaar ben; lekker zelfs maar vooral rijk aan mineralen. Wat mensen helemaal niet weten is dat ik verstopt zit in een zomerijsje, je ...

 • Clown Cobe en Jojo

  Clown Cobe en Jojo

  op za 15 dec
  markt

  Schitter tijdens de kerstmarkt in De Panne en kom jouw ballonfiguur met een lichtje in halen bij clown Cobe en Jojo. Zij staan op jou te wachten in hun allernieuwste lichtkostuums.

 • Officiële opening kerstmarkt met kunstschaatsshow

  Officiële opening kerstmarkt met kunstschaatsshow

  op za 15 dec
  markt

  Officiële opening van de kerstmarkt, in aanwezigheid van Miss Elegantie De Panne, met kunstschaatsshow door Kryos (Eeklo). De burgemeester leidt de kerstmarkt 2018-2019 in met een speech.

 • The Cover Store

  The Cover Store

  op za 15 dec
  markt

  Eigenzinnige versies van een doordachte selectie hits uit de seventies tot heden. The Cover Store zorgt voor de perfecte Saterday Night Fever.

 • Winter Wishes

  Winter Wishes

  op za 15 dec
  markt

  Eens in het jaar herrijst deze dame uit de sneeuw van het koude noorden. Met een betoverend mooi kostuum van fonkelende verlichting, een staf waaruit sneeuw kan laten verschijnen en een jazzy kerstrepertoire, brengt zij licht in de donkere dagen.

 • Accordeonduo De Melando's

  Accordeonduo De Melando's

  op zo 16 dec
  markt

  Chris & Frank vormen samen het professionele zand- en accordeonduo De Melando's. Ze zijn uniek, omdat ze beiden zowel vocaal als instrumentaal heel goed zijn. Daardoor zijn hun optredens zeer afwisselend, eigentijds en vlot. Met De Melando's op het podium is klassevolle ambiance verzekerd.

 • Ciném@rkt 'De Smurfen en het verloren dorp'

  Ciném@rkt 'De Smurfen en het verloren dorp'

  op zo 16 dec
  markt

  Smurfin en haar vrienden trekken door het nog onbegane Magische Bos om een legendarisch Smurfendorp te vinden, voordat hun aartsvijand Gargamel dat doet. Gaandeweg komen een aantal mysteries i.v.m. de oorsprong van de Smurfen aan het licht.

 • Immac zingt

  Immac zingt

  op wo 19 dec
  markt

  De leerlingen van de Immaculata-scholen treden op tijdens de kerstmarkt. Ze worden begeleid door livemuziek en vragen het publiek om uit volle borst met hen mee te zingen.

 • After Work Party

  After Work Party

  op vr 21 dec
  markt

  17.00u DJ N-Joy 20.00u persvoorstelling van de Drag Queens 2019 21.30u optreden van The Pick Hardo Bros. ft. Jana De Valck

 • Christmas Time

  Christmas Time

  op za 22 dec
  markt

  Deze Kerstman meet met zijn sneeuwmeter of het gaat sneeuwen, jongleert met gigantische kerstballen bovenop een nog grotere kerstbal en als je ondertussen vallende sterren ziet, dan mag je een wens doen.

 • Dok & Djivagoos

  Dok & Djivagoos

  op za 22 dec
  markt

  Dok & Djivagoos scheurt als een trein over een gevarieerd muzikaal landschap en weet bij elke statie wel de plaatselijke muziekbezielers met hun eigen charismatische Southern-sound te paaien. Hun oeuvre is een combinatie van Dok's eigen werk met alternatieve covers: van het steviger sing-songwriters-stuff tot rock pur sang.

 • Gene Thomas

  Gene Thomas

  op za 22 dec
  markt

  Gene Thomas is een rasecht podiumbeest, een geniale entertainer en live performer. Als geen ander brengt hij, dankzij een geweldig repertoire aan eigen nummers en dansklassiekers, elk publiek aan het dansen.

 • Sneeuwvrouw

  Sneeuwvrouw

  op za 22 dec
  markt

  Op het sleetje van de sneeuwvrouw staat een kerstboom met kerstkransjes voor de allerkleinsten. Ze speelt en zingt de meest romantische muziek uit alle windstreken en laat het zelfs plaatselijk sneeuwen als ze goed gehumeurd is!

 • De Zingende Kerstboom

  De Zingende Kerstboom

  op zo 23 dec
  markt

  Hebben jullie ooit zo een grote Zingende Kerstboom gezien, vol fraaie kerstdecoraties? Kom mee zingen en swingen!

 • Kindervoetjes neuzen in de duinen

  Kindervoetjes neuzen in de duinen

  op zo 23 dec
  Provinciaal Bezoekerscentrum

  (voor kinderen 4-10 jaar)

 • Schaatsshow BKSC Brugge

  Schaatsshow BKSC Brugge

  op zo 23 dec
  markt

  Kunstschaatsclub BKSC Brugge presenteert een spectaculaire ijsschaatsshow gebaseerd op de populaire Disneyfilm Belle en het Beest. Dit mooie verhaal zal op prachtige wijze uitgebeeld worden in verschillende verrassende acts. Je zult groepen aan het werk zien, maar ook solisten en zelfs synchroonschaatsers passeren de revue.

 • Gentlemen

  Gentlemen

  op ma 24 dec
  markt

  Gentlemen bestaat uit 4 professionele muzikanten met jarenlange podiumervaring. Met een uitzonderlijk groot repertoire van hits uit de jaren '50 tot hedendaagse toppers is er voor elk wat wils. Classy!

 • Bezoek van de kerstman

  Bezoek van de kerstman

  op di 25 dec
  markt

  Ook in De Panne komt de kerstman op bezoek. Hij brengt voor elk kindje een leuk geschenkje mee.

 • The Marks!

  The Marks!

  op di 25 dec
  markt

  The marks! zijn 4 profmusici die pure nostalgie op je loslaten. Een verrassende cocktail van Swing, Boogie... De liedjes worden zo authentiek gebracht dat je het gekraak er zo bij hoort!

 • Cinémarkt 'Coco'

  Cinémarkt 'Coco'

  op wo 26 dec
  markt

  Miguel, een 12-jarige Mexicaanse jongen, ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt. Tijdens Día De Los Muertos komt hij terecht in de fantastische wereld van de doden, waar hij de oudere generatie ontmoet, leert wat zijn plaats binnen de familie is en hoe families door de tijden heen verbonden blijven door een eenvoudige herinnering.

 • Les Invités

  Les Invités

  op wo 26 dec
  markt

  Les Invités, dat zijn drie jonge Belgische rasmuzikanten die je meenemen op een verfijnde akoestische reis doorheen de pareltjes van de Franse muziek.

 • Midwinterwandeling

  Midwinterwandeling

  op wo 26 dec
  Gemeentehuis
 • Architectuur in het interbellum

  Architectuur in het interbellum

  op do 27 dec
  markt

  Interbellumarchitectuur omvat de bouwstijlen uit de periode tussen de twee wereldoorlogen. De wandeling leidt je langs tal van architecturale hoogtepunten uit dit tijdperk.

 • Ashling

  Ashling

  op do 27 dec
  markt

  Ashling is een zevenkoppig Oost-Vlaams project dat een waaier aan stijlen vertolkt, allemaal in de roots van de muziek. Ashling vertolkt elk nummer in hun geheel eigenwijze stijl, gaande van Folk tot Country en Bluegrass, niet zelden met nog een snuifje wereldmuziek erbovenop.

 • Kerstboomboek knutselen

  Kerstboomboek knutselen

  op do 27 dec
  Bibliotheek De Panne

  Tover een oud boek om tot een mooie kerstboom vol woordenslingers en kerstballetters. De kinderen worden begeleid en kunnen de boom naar eigen wens versieren. Wij voorzien al het materiaal en zorgen ook voor een drankje. € 2,00 per persoon 8 - 12 jaar Vooraf inschrijven is vereist (max. 15 kinderen) Info en inschrijvingen: Bibliotheek De Panne, Lindenlaan 2, 058-42 97 50, bibliotheek@depanne.be

 • Groene Gordelwandeling

  Groene Gordelwandeling

  op vr 28 dec
  Canadezenplein

  Tijdens deze dagwandeling neemt een ervaren natuurgids je op sleeptouw doorheen de groene gordel natuurgebieden (O-W-Z-N) die onze gemeente rijk is. Ook door biotopen die anders niet voor het publiek toegankelijk zijn. Meebrengen: picknick en drank

 • Just Born

  Just Born

  op vr 28 dec
  Einde Marktlaan

  De Aalsterse band Just Born scoorde, in de jaren '70, vijf hits in zeven landen. De band zet het weekend goed in met eigen nummers en hits!

 • Shopping-trip naar Canterbury

  Shopping-trip naar Canterbury

  op vr 28 dec
  De Boare

  vooraf inschrijven / inscription obligatoire / Einschreibung verpfliichtet / Reservation required

 • Vlokje de Ijsbeer

  Vlokje de Ijsbeer

  op vr 28 dec
  markt

  Vlokje is een ijsbeer die door de straten en langs de pleinen, vergezeld door het wintervrouwtje, de wereld verkent. Na een kleine omzwerving en ontdekking in de omgeving zoekt hij z'n nestje op.

1-30 Van 45

Vaste afspraken