Gemeente De Panne

Activiteiten : Evenementen

UiT in De Panne
Hier vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in De Panne.
Voor groot en klein, er valt altijd wel iets te beleven!
 • Alle activiteiten

Lopende zaken

 • Griezelig voorleesfilmpje

  Griezelig voorleesfilmpje

  tot zo 15 nov
  Bibliotheek De Panne

  Heksen, spoken, kriebelende beestjes en kwaadaardige monsters. Vind jij griezelverhalen spannend om naar te luisteren? Dan bezorgt ons voorleesmoment jou vast en zeker kippenvel… Ga naar https://depanne.bibliotheek.be/voorlezen of hou de facebookpagina Gemeente De Panne in de gaten.

 • Insectenbingo

  Insectenbingo

  tot di 15 dec
  Gemeentehuis De Panne

  Ontdek de Dumontwijk aan de hand van de insectenbingo! Zet je speurneus op en ga op pad, maar kijk goed uit je doppen want achter elke hoek kan een insect op de loer liggen. Deelnameformulieren zijn te verkrijgen bij de dienst Toerisme (Zeelaan 21).

 • Speurneuzen in de St.-Pieterskerk

  tot zo 3 jan
  Sint-Pieterskerk

  Volwassenen en kinderen kunnen de kerk bewonderen vanuit een ander standpunt. Let op de kleinste details. Je ontdekt er ontzettend veel, waardoor je alle vragen en raadsels ongetwijfeld kan oplossen. Deelnameformulieren zijn te verkrijgen bij de dienst Toerisme (Zeelaan 21).

Wordt verwacht

 • Murder @ Sea

  Murder @ Sea

  op ma 2 nov
  Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne

  Het strand ligt er stil en verlaten bij. De golven kabbelen rustig en er is geen zuchtje wind. Maar plots doorklieft een akelige kreet van een zilvermeeuw de lucht. O nee, er is alweer een moord gepleegd! Wie is er dit keer het slachtoffer? Wie is de moordenaar? Zijn er getuigen? Medeplichtigen? Ga samen op zoek naar de aanwijzingen en ontmasker de dader(s).

 • Uniek Lu(n)diek!

  op ma 2 nov
  Zeedijk - Canadezenplein

  Grappig, griezelig of beangstigend plezant? Welke vreemde wezens palmen de Zeedijk vandaag in?

 • Muziek en Passant!

  Muziek en Passant!

  op wo 4 nov
  marktplein,

  Maak plaats, maak plaats, maak plaats! Zo meteen passeert een huiveringwekkend goed muziekje met of zonder haast. Zeelaan & Markt

 • De Panne uit de hoogte

  op vr 6 nov
  Leopold I Esplanade

  Een draak van een act zorgt voor een vurige passage!

 • AFGELAST - Lezing door Mark De Geest ‘Een dure vrede’

  op di 10 nov
  De Boare

  Mark De Geest werkte als programmamaker bij de VRT. Hij lag o.m. aan de basis van de fictieserie 'In Vlaamse Velden' en realiseerde samen met Sophie De Schaepdrijver de docu-serie 'Brave Little Belgium'. In 2018 schreef hij het boek 'Een dure vrede' over de gevolgen van WOI voor ons land. Voor de Eerste Wereldoorlog was België de op vijf na grootste industriële macht in Europa. Aan die ...

 • KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Kunstige kinderen in de straat / Graffiti vzw (6 tot 12 jaar)

  KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Kunstige kinderen in de straat / Graffiti vzw (6 tot 12 jaar)

  op zo 15 nov
  De Boare

  Tijdens deze editie van Kunstendag voor Kinderen treden we in de voetsporen van de artiesten die de straten van De Panne en Adinkerke vulden met kleur en kunst. Gewapend met spuitbus en een doos vol krijt maken we onze eigen Street art en toveren kleur op muren en pleintjes in onze gemeente. Echte graffitikunstenaars en Streetart artiesten van Graffiti vzw leren ons de kneepjes van het vak. ...

 • Afgelast: Schemertocht: Te Nachte Gaan (4 km)

  Afgelast: Schemertocht: Te Nachte Gaan (4 km)

  op vr 27 nov
  Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne

  Neem deel aan de vierde editie van de schemertocht over 4 km volledig in het kader van natuur en licht. Je krijgt het bos en de duinen op een unieke wijze te zien: na zonsondergang en met speciale lichteffecten en geluiden. Vertrekpunt: Koningsplein, parking De Boare (ongeveer 4 km). Gevarieerd traject: deels onverhard en beperkt verlicht. Gratis, programmaboekje te koop: € 1 voor “Music for Life”

1-10 Van 10